fbpx

L’ECIB és l’única escola de Catalunya que ofereix una formació cinematogràfica integral, el nostre objectiu és possibilitar que l’alumne desenvolupi el seu potencial sense limitacions, a partir d’una experiència transversal que aglutina les diferents especialitats fílmiques, ficció, animació i documental.

“Afortunadament, en el cinema actual els límits entre la ficció, l’animació i el documental són gairebé imperceptibles”

Martin Scorsese

Més de 1200 m2 d’instal·lacions en tres espais multidisciplinaris i equipament tècnic

L’ECIB es distribueix en tres espais situats al carrer Girona de Barcelona, en els números 51, 52 i 54, tots tres en ple barri de l’Eixample barceloní. Els 1200 m2 d’instal·lacions i equipament tècnic reforcen la formació de l’alumnat en les seves especialitats: direcció, fotografia, guió, muntatge-VFX, cinema documental, animació i interpretació.

logo-universidad-uvic

L’ECIB i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

L’oferta formativa emparada pel conveni marc de col·laboració queda planificada en crèdits ECTS amb titulació expedida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, tant per als seus màsters, com per als seus cursos i formació triennal, tot plegat subjecte a la normativa pròpia de títols propis de la Universitat.

9zeros | Escola d’animació de Catalunya

Des del gener del 2015, l’ECIB incorpora a la seva oferta formativa tota l’experiència, metodologia i disseny curricular de 9zeros Escola d’animació de Catalunya, convertint-se, d’aquesta manera, en una de les úniques institucions d’Europa que combina totes les disciplines cinematogràfiques en el seu pla d’estudis; amb cursos i màsters en direcció cinematogràfica, so, fotografia, cinema documental, així com en animació 2D, 3D i stop-motion.

dialog

Pots contactar amb nosaltres a través de info@ecib.es

O si prefereixes fer-ho via telefònica al +34 93 246 26 15