fbpx

L’ECIB és l’única escola de Catalunya que ofereix una formació cinematogràfica integral, el nostre objectiu és possibilitar que l’alumne desenvolupi el seu potencial sense limitacions, a partir d’una experiència transversal que aglutina les diferents especialitats fílmiques, ficció, animació i documental.

“Afortunadament, en el cinema actual els límits entre la ficció, l’animació i el documental són gairebé imperceptibles”

Martin Scorsese

2000 m2 d’instal·lacion en un espai multidisciplinar amb equipament tècnic especialitzat

L’ECIB està emplaçat al cor de Barcelona, al carrer Roger de Flor número 7, al barri de Ciutat Vella, al costat dels emblemàtics parc de la Ciutadella i Arc del Triomf. Els 2000 m2 d’instal·lacions i l’actualitzat equipament tècnic reforcen el compromís de ECIB per una formació moderna i de qualitat per a l’alumnat en totes les especialitats: Direcció de Cinema, Direcció de fotografia, guió, muntatge,VFX, cinema documental i animació 2D, 3D i Stopmotion.

logo-universidad-uvic

L’ECIB i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

L’oferta formativa emparada pel conveni marc de col·laboració queda planificada en crèdits ECTS amb titulació expedida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, tant per als seus màsters, com per als seus cursos i formació triennal, tot plegat subjecte a la normativa pròpia de títols propis de la Universitat.

9zeros | Escola d’animació de Catalunya

Des del gener del 2015, l’ECIB incorpora a la seva oferta formativa tota l’experiència, metodologia i disseny curricular de 9zeros Escola d’animació de Catalunya, convertint-se, d’aquesta manera, en una de les úniques institucions d’Europa que combina totes les disciplines cinematogràfiques en el seu pla d’estudis; amb cursos i màsters en direcció cinematogràfica, so, fotografia, cinema documental, així com en animació 2D, 3D i stop-motion.

dialog

Pots contactar amb nosaltres a través de info@ecib.es

O si prefereixes fer-ho via telefònica al +34 93 246 26 15