fbpx

El programa formatiu de 9zeros està considerat com un dels millors currículums d’animació d’Europa segons la Animation Career Review, i es menciona al llibre blanc de l’animació a Espanya com una de les escoles de referència del sector.

Des del gener de 2015, ECIB incorpora a la seva oferta formativa tota l’experiència, metodologia i disseny curricular de 9ZEROS (Escola d’Animació de Catalunya), convertint-se, d’aquesta manera, en una de les úniques institucions d’Europa que combina totes les disciplines cinematogràfiques al seu pla d’estudis.

Diploma en Animació (3 anys)

L’animació està vivint un moment dolç dins el panorama internacional. Els darrers anys estem presenciant un enorme interès per aquest gènere amb un increment de produccions realitzades en 3D, 2D i Stop-motion. Des de les primeres animacions amb maneta a principis de segle a l’Hotel Elèctric (Segundo de Chomon, 1898) fins al cinema actual en 3D, l’art de l’animació ha evolucionat tant tècnicament com artística. Els modes de producció i creativitat s’han transformat de tal manera que la implementació de tècniques tradicionals i digitals en una mateixa obra ja és una realitat, com ho demostra Rompe Ralph (Ritch Moore, 2012).

“L’animació m’ha aportat una manera especial d’abordar la cinematografia, possiblement hagi atorgat a les meves pel·lícules més originalitat en to i atmosfera.”

Tim Burton

Més de 1000 m2 d’instal·lacions en dos espais multidisciplinaris i equipament tècnic

L’ECIB es distribueix en dos espais situats al carrer Girona de Barcelona, en els números 51 i 54, tots dos en ple barri de l’Eixample barceloní. Els 1000 m2 d’instal·lacions i equipament tècnic reforcen la formació de l’alumnat en les seves especialitats: direcció, fotografia, guió, muntatge-VFX, cinema documental, animació i interpretació.

logo-universidad-uvic

L’ECIB i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

L’oferta formativa emparada pel conveni marc de col·laboració queda planificada en crèdits ECTS amb titulació expedida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, tant per als seus màsters, com per als seus cursos i formació triennal, tot plegat subjecte a la normativa pròpia de títols propis de la Universitat.

9zeros | Escola d’animació de Catalunya

Des del gener del 2015, l’ECIB incorpora a la seva oferta formativa tota l’experiència, metodologia i disseny curricular de 9zeros Escola d’animació de Catalunya, convertint-se, d’aquesta manera, en una de les úniques institucions d’Europa que combina totes les disciplines cinematogràfiques en el seu pla d’estudis; amb cursos i màsters en direcció cinematogràfica, so, fotografia, cinema documental, així com en animació 2D, 3D i stop-motion.

dialog

Pots contactar amb nosaltres a través de info@ecib.es

O si prefereixes fer-ho via telefònica al +34 93 246 26 15