fbpx

Curs de correcció de color

Curs de correcció de color

Duració: 116 hores lectives

Objectiu

Conèixer les estratègies, tècniques, eines i processos per abordar la correcció de color d’un projecte audiovisual. Entendre i aplicar les eines que ofereix DaVinci Resolve utilitzant material de les principals càmeres del mercat per a la realització de pel·lícules i documentals. L’alumne podrà posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg de les classes mitjançant exercicis pràctics i la seva participació directa en els projectes realitzats a l’escola tant de ficció com de documental i animació.

A qui va dirigit

A muntadors, directors de fotografia i tots els interessats que vulguin endinsar-se en el món de la correcció de color i conèixer els processos i les tècniques habituals del cinema, el documental i l’animació.

Informació Bàsica

CALENDARI: Del 24 d’ octubre de 2022 al 26 de juny de 2023
HORARI: 16.00 a 20:00h

IDIOMA Castellà

Metodologia

El curs explora i aprofundeix, des d’una perspectiva pràctica, el rol del colorista, en les especialitats d’animació, ficció o documental. A través de la realització d’exercicis pràctics dissenyats ad hoc i de la participació en la correcció del color d’alguns dels curtmetratges realitzats pels alumnes de l’ECIB s’aprèn a utilizar el DaVinci Resolve.

Titulació

Curs de correcció de color en el cinema digital DaVinci Resolve per l’ECIB

Un cop acabat el curs, l’alumne tindrà entre 20 i 25 hores de pràctica addicional, fora de l’horari, per treballar directament amb el seguiment del professor en la colorització de projectes específics.

Professors

 

El nostre claustre docent està constituït principalment per professionals en actiu de la indústria del cinema l’experiència dels quals garanteix una formació d’acord amb la realitat de la professió avui en dia.

Programa del Curs

1-Introducció a la correcció de color
2-Workflow
3-Correcció primària amb DaVinci Resolve
4-Correcció Secundària
5-Ordre d’operació amb nodes
6-Color Grading

Solicitar el temari

Omple el següent formulari i t’enviarem el temari complet del curs

Nombre y apellido (*)

Email (*)

Teléfono

Población y país

Mensaje

Acepto la política de privacidad y protección de datos.