fbpx

Cursos d’estiu- Animació 2D

Cursos d’Estiu

Animació 2D
Del 1 al 25 de juliol / 64h

Intensiu Animació 2D

 

Durada: 64 Hores
Dates: Del 1 al 25 de juliol
Horari: Dilluns a dijous /16:00-20:00

Preu: 495€

 

En aquest curs d’iniciació a la tècnica clàssica del Dibuix Animat s’aprenen les eines i lleis de l’animació tradicional i la metodologia de treball que s’utilitza en tots els estudis d’animació, des dels independents a les grans productores. Partint dels fonaments més elementals del dibuix anirem aplicant les teories bàsiques del cinema d’animació realitzant exercicis pràctics que ens aniran introduint a aquesta apassionant tècnica.

Professor del curs

 

El nostre claustre docent està constituït principalment per professionals en actiu de la indústria del cinema i l’animació, l’experiència de la qual garanteix una formació d’acord amb la realitat de la professió avui dia.

_

 

Toni Torronteras, animación 2D:

LinkedIn: http://es.linkedin.com/in/tonitorronterasp/
Tres años en la Facultad de Bellas Artes de Sant Jordi, en Barcelona.
Con más de 30 años en el mundo de la animación, en diferentes modalidades. Participando en largometrajes (El pequeño mago (2011), director de animación,
Despertaferro (1990) asistente de dirección, animador, Blanche-Neige, la suit (2007) Layouts, etc.), series (Mofli (1987), Koki (1996) serie de plastilina, Goomer (2003) 3D, etc.) Cortos de animación para “Barri- sèsam”, Portadas de Makinavaja e infinidad de spots publicitarios (MasterCard, Frigo, Kellog´s chocos, Mundo Weikis, etc.)

Sol·licitar preinscripció

Emplena el següent formulari i et enviarem el document de preinscripció

Anar al formulari