fbpx

Cursos d’estiu- Taller de realització documental

Cursos d’estiu

Taller de realització documental
Del 01 de juliol al 11 de juliol / 32h

Taller de realització documental

Durada: 32 Hores
Dates: Del 01 de juliol al 11 de juliol
Horari: De dilluns a dijous / 16:00-20:00
Preu: 150€

 

El curs té com a objectiu la realització d’un curt documental sobre una plaça. La durada serà entorn als 5 minuts.

– Les dues primeres sessions tindran un caràcter més teòric, amb l’objectiu de reflexionar a partir d’altres documentals sobre la diversitat d’enfocaments que es pot donar al projecte.

– El tercer dia es començarà a treballar el desenvolupament del propi documental. Recerca sobre la plaça seleccionada i enfocament del projecte.

– Quart dia: Rodatge.

– Cinquè dia: Rodatge/Revisió del material gravat.

– Entre el cinquè i el vuitè dia: Muntatge i sonorització.

– Vuitè dia (segona part de la sessió) Projecció i comentaris sobre la peça acabada.

Totes les fases del projecte estaran tutoritzades pel director del seminari. Cada alumne haurà d’acudir amb la seva pròpia càmera. L’escola posarà a la disposició dels alumnes un ordinador amb un programa d’edició. No obstant això, els alumnes poden assistir amb el seu propi ordinador. És imprescindible conèixer el maneig d’algun programa d’edició.

Professor del curs

 

El nostre claustre docent està constituït principalment per professionals en actiu de la indústria del cinema i l’animació l’experiència de la qual garanteix una formació d’acord amb la realitat de la professió avui dia.

 

Pere Alberó, documental

 

Licenciado en Historia del arte por la Universidad de Barcelona. Desarrolla el doctorado entorno a la tragedia griega y su pervivencia en directores como Theo Angelopulos, Andrei Tarkovski y Pier Paolo Pasolini.

Asistente de dirección de “La mirada de Ulises” de Theo Angelopoulos sobre la que publicó un monográfico en Editorial Paidós, ha dirigido los siguiente largometrajes documentales: “Oliete, un pueblo de otra España” (2000-2004); “Una mirada sobre el prado que llora” (2001-2004); “En el camino de Esmirna” (2004-2008). Editados en DVD por Intermedio.

Ha impartido clases de ficción y documental en diversas universidades y escuelas de cine. Colaborador habitual en publicaciones culturales españolas y griegas como Viejo Topo, Caimán cuadernos de cine, Nosferatu… Ha publicado, también diversos libros individuales y colectivos.

Sol·licitar preinscripció

Emplena el següent formulari i et enviarem el document de preinscripció

Anar al formulari