fbpx

Màster en Direcció de fotografia

Màster en Direcció de fotografia

Duració: Del 7 d’octubre de 2019 al 16 de desembre de 2020

El màster de direcció de fotografia d’ECIB està dirigit per aqueelles persones que tenen un domini força avançat de les eines técniques i creatives del diseny de la llum cinematogràfica y de la correcció de color.

 

Per a poder accedir al màster és imprescindible postular-se. Per a l’admisió no sols es valorarà el coneixement teòric de la fotografia aplicada al cinema sino tambié i especialment, les habilitats demostrades en rodatge. Es tindran molt en compte els treballs realitzats prèviament per la persona que es postula amb especial atenció a la factura visual de les seves produccions. El currículum acadèmic del participant és molt important per poder valorar sa admisió al màster, però no serà determinant com a resolució final.

 

És també fonamental tenir els coneixements bàsics del software de correcció de color Davinci Resolve. De totes maneres, l’escola ofereix la oportunitat d’adquirir-los a través del curs d’iniciació en correcció de color a la mateixa ECIB durant el mes de juliol.

 

Per aquells alumnes que no siguin admesos al màster de fotografia, l’escola ofereix l’opció d’accedir al segon any del Diploma de Direcció fotogràfica per tal d’aconseguir el nivell que es demana i poder matricular-se en el màster l’any següent.

Objectiu

L’objectiu consisteix en dotar a l’alumne d’un nivell excelent de formació fotogràfica en cinema a través de la experiència de dirigir la fotografia d’un curtmetratge amb medis profesionals supervisats pels millors directors de fotografia de la industria del cinema en Espanya.

A qui va dirigit

El màster està dirigit a estudiants amb coneixements avançats en fotografia cinematogràfica que vinguin d’altres escoles de cinema, facultats de comunicació audiovisual, escoles de medis audiovisuals o simplement autodidactes amb molta experiència en direcció de fotografia en cinema i que desitgin adquirir una formació d’excelència, utilitzant material de càmara i il·luminació professional y medis digitals per a la correcció de color; essent supervisats per professionals de la cinematografia de primer nivell.

Informació Bàsica

DURACIÓ Del 14 d’octubre de 2019 al 16 de desembre de 2020
LECTIU Del 14 d’octubre de 2019 al 25 de juny de 2020
CRÈDITS 60 ECTS
HORARI dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 h
IDIOMA Castellà
REQUISITS Podran accedir al Màster els alumnes graduats en altres escoles de cinema, graduats en carreres afins als medis audiovisuals, en humanitats, arts, etc.

Tambié podran accedir la gent capaç de demostrar experiència prèvia en medis audiovisuales o arts, que han d’enviar per correu electrònic:
– Carta de motivació
– Currículum vitae
– Un enllaç amb portfoli o reel de traballs previs. (vimeo, youtube, wetransfer…)
– Fotocòpia del títul o certificat d’estudis

 

El resultat de la deliberació es comunicarà por e-mail

Metodologia

La metodologia empleada en el màster és eminentment pràctica, orientada al seguiment individualitzat de l’alumne en la seva evolució com a D.O.P. Es fundamenta en la realització dels exercicis pràctics del domini de la llum en set i exteriors, y de la correcció de color en post-producció, i en la impartició de seminaris amb alguns dels més importants tècnics especialistes i directors de fotografia del país. Els exercicis, seminaris i curtmetratges es roden amb la càmara ARRI ALEXA ST.

Exercicis i curtmetratges amb la ARRI ALEXA XTPLUS

Els alumnes del màster de direcció de fotografia utilitzaran per a tots els exercicis diaris i curtmetratges del programa la càmera ARRI ALEXA XT PLUS.

En disposar-la ECIB en propietat, aquesta càmera serà el principal vehiculo d’aprenentatge durant el curs. La ARRI ALEXAXT PLUS és la càmera més utilitzada en les produccions cinematogràfiques professionals en tot el món.

arri-alexa-xt-plus

Programa del Curs

1: Estils i metodologies de la fotografia al cinema 6 ECTS
2: Classes teòriques i exercicis pràctics d’il·luminació, càmera i correcció de color al cinema 12 ECTS
3: Preproducció d’un rodatge des del punt de vista de la Direcció de fotografia 12 ECTS
4: Realització del projecte (Treball final de màster) 30 ECTS

Solicitar el temari

Omple el següent formulari i t’enviarem el temari complet del curs

Nombre y apellido (*)

Email (*)

Teléfono

Población y país

Mensaje

Acepto la política de privacidad y protección de datos.