fbpx

Màster en Direcció Cinematogràfica i Posada en escena

Màster en Direcció Cinematogràfica i Posada en escena

Duració: 15 mesos

El nostre propòsit és formar al Director de Cinema del segle XXl, multidisciplinari, autònom, singular, capacitat per a aprofitar els recursos que facilita l’era digital i, al seu torn, posseïdor d’un ampli coneixement del procés de creació d’una obra cinematogràfica. En definitiva, un Director que trobi la seva pròpia autoria com a cineasta.

Per a això, ens valem d’un quadre docent professional que vertebra el màster a través de la realització d’exercicis pràctics i tutories personalitzades. La impartició de seminaris i classes magistrals amb cineastes en actiu complementa una formació basada en l’especialització i descobriment de l’autoria cinematogràfica.

Com a colofó al màster cada alumne realitza el seu propi curtmetratge amb una càmera digital de cinema RED SCARLET WEAPON que li permetrà aconseguir els estàndards tecnològics necessaris per a poder participar en festivals nacionals i internacionals de primer nivell.

Objectiu

Acompanyar l’alumne, a través del mirall dels clàssics, en el descobriment de la seva pròpia mirada com a cineasta, un cop ja es dominen les eines del llenguatge audiovisual tant en la teoria com en la seva aplicació en el set.

A qui va dirigit

A estudiants nacionals i internacionals amb formació en escoles de cinema, facultats de comunicació audiovisual, escoles de mitjans audiovisuals o amb experiència en la indústria audiovisual i que vulguin adquirir una formació professional complementària als seus altres estudis.

Informació Bàsica

DURACIÓ 15 mesos
REQUISITS cv i bobina
CRÈDITS 60 ECTS.
CALENDARI 5 de octubre de 2020 a 16 de desembre de 2021
HORARI De dilluns a dijous de 10:00 a 14:00 h.
IDIOMA Castellà

Metodologia

La metodologia utilitzada en el màster és eminentment pràctica, orientada al seguiment individualitzat de l’alumne en la seva evolució com a cineasta. Es fonamenta en la realització d’exercicis pràctics en totes les assignatures i en la direcció d’un curtmetratge en format 2K, 4K o RED EPIC com a treball final del màster.

Titulació

Màster en Direcció Cinematogràfica i Posada en escena per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Curtmetratges

Cada alumne realitza un curtmetratge individual amb mitjans professionals que serveix per a buscar la seva pròpia mirada com a autor i fotògraf.

La fotografia dels curtmetratges és realitzada pels alumnes del Màster en Direcció de Fotográfía de ECIB que exerceixen el rol de Directors de fotografia en cada producció.

La càmera utilitzada en els rodatges és la ARRIALEXA XT Plus, considerarada la més versàtil i flexible de la gamma ALEXA XT. És sens dubte, una de les càmeres de referència en qualsevol producció professional cinematogràfica.

.

Seminarios y masterclasses
carla simon
Guerin ECIB Seminario
Rosales ECIB Seminario
Meritxell colell
Marc Crehuet Seminario ECib
Albert Serra

 

Professors

 

El nostre claustre docent està constituït principalment per professionals en actiu de la indústria del cinema l’experiència dels quals garanteix una formació d’acord amb la realitat de la professió avui en dia.

Programa del Curs

Mòdul 1 : Mirades del cinema actual 6 ECTS

Mòdul 2 : La posada en escena i la direcció d’actors 12 ECTS

Mòdul 3: Desenvolupament del projecte de curtmetratge 12 ECTS

Mòdul 4: Treball final de màster 30 ECTS

Solicitar el temari

Omple el següent formulari i t’enviarem el temari complet del curs

Nombre y apellido (*)

Email (*)

Teléfono

Población y país

Mensaje

Acepto la política de privacidad y protección de datos.