fbpx

Màster en Modelatge 3D en ZBrush

Màster en Modelatge 3D en ZBrush

Per a cinema d’Animació i Videojocs

Durada: 10 mesos

Estudiar modelatge 3D en ZBrush

 

S’entén per modelatge 3D la tècnica digital que permet la representació tridimensional d’objectes, personatges o superfícies a través de la manipulació de punts en un espai virtual i que formen la “malla” o base del model a animar. D’aquest procés sorgeix un model capaç de ser animat i que és essencial en la creació de personatges i objectes dins de la indústria de l’animació, els videojocs i els vfx.

 

ZBrush és el programari estàndard de modelatge 3D de la indústria de l’animació . Aquest programa informàtic utilitza com a base tècniques d’escultura tradicionals per a crear una eina digital que permet desenvolupar la creativitat artística de forma ràpida i àgil.

 

Amb una paleta de més de 30 eines de modelatge, ZBrush es desmarca de qualsevol programa disponible en el mercat i el situa com el principal programari en el seu gènere en qualsevol estudi d’animació del món. A més, permet treballar en alta resolució, evitant així les conversions de format i pèrdues de qualitat que sofreixen altres programes de modelatge 3D.

Objectiu

El màster persegueix capacitar a l’alumne en l’aprenentatge de les tècniques necessàries per a convertir-se en artista modelador 3D amb ZBrush, tant per a les seves aplicacions en la indústria del cinema com la televisió, la publicitat o els videojocs.

S’orienta principalment al coneixement pràctic de tots els elements que configuren el modelatge 3D; amb especial atenció a l’aprenentatge dels fonaments de l’anatomia humana i la seva representació visual, el disseny de personatges i objectes, el domini del modelatge i texturitzat i, finalment, i amb especial èmfasi, el modelatge específic en ZBrush.

Com a colofó, els alumnes recopilen els diversos treballs pràctics realitzats durant el màster i són supervisats per professionals de la indústria del modelatge 3D.

Metodologia

La metodologia emprada en el màster de ZBrush i modelatge 3D es basa en el domini del programari ZBrush i la seva aplicació específica en els diversos àmbits que conformen la indústria de l’animació (videojocs, animacion i cinema).

La nostra formació és pràctica, amb classes amb un ordinador per cada alumne i en grups reduïts de sol 12 participants. Estan impartides per un professional en actiu i coordinades per un tutor de l’àrea d’animació del centre. Durant l’any reconeguts professionals del modelatge 3D imparteixen classes sobre temes específics en aquesta disciplina, oferint una visió d’acord amb l’actualitat professional.

AlbertTello__Zbrush ECIB

A qui va dirigit

A estudiants nacionals i internacionals amb o sense formació prèvia en el món de l’animació en 3D i que vulguin aprofundir en el maneig de les tècniques de modelatge 3D. De la mateixa manera, aquest màster de modelatge 3D es dirigeix a generalistes 3D, escultors, “CG Artists”, concept artists, dissenyadors de personatges, layout artists, riggers, animadors 3D, artistes digitals, il·lustradors, dissenyadors, i realitzadors d’altres disciplines que vulguin especialitzar-se en el modelatge en 3D, experimentant el procés real de treball.

*Info Covid-19

Aquests cursos estan dissenyats per a ser impartits de manera presencial, per tal que l’alumne pugui aprofitar les instal·lacions i equipaments de l’escola. En el cas que, per raons derivades del COVID-19, l’alumne no pugui accedir a l’escola a l’inici de curs, es facilitarà que pugui a connectar-se a classe de manera online.  Garantim així que l’alumne rebrà tot la càrrega lectiva prevista, així com el seguiment personalitzat del professor, tal com correspon a tots els alumnes.

Info Bàsica

Crèdits: 60 ECTS

Durada: Curs 2023 (per determinar)
Idioma: Castellà

master zbrush ecib

Animador de Personajes 3D, ha trabajado en varios paises como España, Francia, Turquía y República Checa. Entre sus trabajos más destacados están, la creación y dirección de la empresa Bee and Bird Animation Studios Barcelona desarrollando proyectos de diseño de personajes, crowd animation y tecnología para  workflows de producción.

marcello
marcello1
marcello12

· Profesor de modelado

Actualmente trabaja como 3D Layout & 3D Generalist Artist en B-water
Animation Studios.

Enlace a su trabajo:

https://www.artstation.com/drnao

.

·

·

·

miquel-carrasco-screenshot019
miquel-carrasco-screenshot006-1
miquel-carrasco-rainy-forest-pic-3

Uno de los pioneros en España en usar ZBrush e impresión 3D.
A principios de 2012, creó su buque insignia Invictus Designs, desde donde ha realizado multitud de trabajos para clientes de transcendencia internacional como Warner, Fundación Telefónica, La Galeria Roja, Pixologic
ZBrush, La Noria Films…

vieja
barbactus-demon
aditional-1

Su estudio trabaja para clientes de nivel internacional. Puedes ver su trabajo en videojuegos como League of Legends, Brink, Body Count, Clash of Clans; campañas publicitarias de marcas como WV, Audi, Super bawl; y películas como The Hobbit, Rise of the Planet of the Apes, Man of Steel y Iron Man, Ready Player One, Aquaman y más.

WPOTA_Luca
Alejandro_01
Zabala ECIB

Titulació

Màster en Modelatge en 3D ZBrush per a cinema d’Animació i Videojocs per la UVIC, Universitat de Vic

Màster en Modelatge en 3D ZBrush per a cinema d’Animació i Videojocs per ECIB, Escola de Cinema de Barcelona