fbpx

Màster en Concept art i disseny de personatges

Màster en Concept art i disseny de personatges

Durada: 1 any

1. Un quadre docent format per professionals del Concept art.

El màster s’imparteix a través de la mirada pràctica de professionals destacats de la indústria del Visual development en l’àmbit del cinema, la publicitat, l’animació i els videojocs. Joseph Diaz, David Benzal, Perditah Byrnison, Oriol Roca o Joseba Alexander són alguns dels professionals destacats que comparteixen els seus coneixements pràctics amb l’alumnat del màster.

2. Una Cintiq Wacom 22″ per alumne.

 

Domina les eines de la il·lustració digital amb el maneig individualitzat de la tauleta gràfica interactiva Cintiq wacom 22″. Perfecciona el traç amb sessions de dibuix d’anatomia humana amb models reals. Utilitza els programes que s’utilitzen en l’àmbit professional del Visual Development, com l’Adobe Photoshop, Blender i Zbrush.

3. Exalumnes de ECIB, ara professionals del Concept art.

 

La professió de “concept artist” es desenvolupa en diversos àmbits de la indústria audiovisual com la publicitat, l’animació, el cinema i els videojocs. Ecib s’enorgulleix d’un  alumnat treballant com a artistes i dissenyadors de personatges en empreses rellevants com Gameloft, Ubisoft, TV3, Corus o BRB

4. Crea el teu portfolio durant el màster.

 

Dins del desenvolupament visual hi ha diferents especialitats: concept art, disseny de personatges, disseny de props, disseny de fons i color. I és diferent si es tracta de videojocs, imatge real o animació cartoon. Dins del màster aprendràs les diferències entre aquestes disciplines tant en el pla teòric com pràctic. El treball que realitzis en cada mòdul serà estretament supervisat pel professor corresponent i servirà de portfolio en el qual reflectir el millor de les teves capacitats com concept artist i dissenyador de personatges i fons.

5. Desenvolupar Concept art, disseny de personatges i fons en el marc d’una escola cinematogràfica.

 

El màster està orientat a l’aplicació del concept art, disseny de personatges i de fons en l’àmbit audiovisual, categoria vinculada estretament a l’art cinematogràfic. A més de la creació de fons i personatges per a animació, durant el curs els estudiants del màster tenen l’oportunitat de dissenyar el concept art dels diversos curtmetratges realitzats en el màster de direcció cinematogràfica de l’escola.

6. Titulació Universitat de VIC

 

Amb la superació del màster, s’atorga doble titulació acadèmica; document certificat de ECIB i titulació de la Universitat de VIC- Universitat Central de Catalunya.

.

7. Pràctiques en empreses

 

ECIB ha subscrit diversos convenis de pràctiques amb empreses i estudis d’animació de l’àmbit de la publicitat, el cinema i els videojocs. Per a la seva postulació, s’avaluarà el nivell adquirit per l’alumne durant el màster, així com la seva aptitud per al treball en equip. Les incorporacions de l’alumnat a les empreses estan subjectes a la capacitat mostrada durant el màster i a la disponibilitat laboral existent.

DANI CANOVAS MASTER CONCEPT ART ECIB

Objectiu

Es persegueix en el màster formar a l’alumne en la creació i desenvolupament de les disciplines artístiques del Concept Art i disseny de personatges- incloent fons, ambients i objectes- aplicats a les indústries de l’animació, els videojocs i la imatge real. Adquirir una perspectiva de la professió real a través de la mirada d’artistes en contacte directe amb la indústria és la finalitat fonamental d’aquest màster.

A qui va dirigit

A estudiants nacionals i internacionals amb formació prèvia o experiència en el món de la il·lustració, el comic o l’animació que vulguin aprofundir en el maneig de les tècniques de creació del concept art i disseny de personatges per a la indústria de l’animació o videojocs.

Metodologia

El curs és eminentment pràctic, amb la cerca inicial del perfeccionament del traç i estudi de la anatomia humana. Per a això, s’articulen sessions de dibuix al natural amb models humans i exteriors paisatgístics. Es persegueix el domini de la il·lustració digital amb l’ús de la tauleta gràfica Cintiq wacom(eina d’ús habitual entre els professionals de el sector per a potenciar la creació de props, personatges, fons, ambients i la utilització del color).

Una part fonamental del màster passa per mostrar els diferents recursos per a poder realitzar un bon apilament d’idees, conceptes i representacions visuals per a desenvolupar un eficient concept art, incloent la composició i el estudi de color, així com el posterior disseny i estudi de personatges (expressions, estudi de moviment, etc), props (objectes), fons i ambients. A més, es ensenyaran els aspectes formals de presentació de els elements dissenyats.

Durant l’any acadèmic, diversos professionals de gran experiència i prestigi en l’àmbit del concept art i el disseny de personatges imparteixen seminaris pràctics especialitzats en animació i videojocs. Aquests que serveixen a el alumne per a adquirir un punt de vista ampli i dispar sobre la professió del dissenyador de personatges.

En definitiva, aquests exercicis supervisats pels professors i professionals convidats constitueixen el treball de final de màster, i es converteixen en un portfolio professional d’alt nivell per a la seva inserció laboral.

joseph Diaz Master concept Art ECIB 3

Concept Artist para series de televisión, editoriales, compañías de videojuegos y producciones de Hollywod como Walt Disney Studios, HBO, Ubisoft, Netflix, 20th Century Fox, Universal Studios Entertainment, Legendary Pictures y muchas más.

Benzal_Samurai charater c
character-underground (1)
ANK

Ha trabajado en producciones de renombre como ”Warcraft”,”Un Monstruo viene a verme, ”Juego de Tronos”, ”Lo Imposible”, ”El Hombre que Mató a Don Quijote”,”REC”, ”Biutiful”, ”Perdidos en el Espacio”, ”Europa Report”, ”La Piel Fría”, ”Verónica”, ”Blackwood”.

joseph-diaz-femuto-1-v1
joseph-diaz-72-79-x-61-cm-dhole-v1

Ha trabajado como fondista y colorista para: “Virtual Hero” ·“Start today” de Nadia Rose ·“Conni” (bwater studios) · ”I Saurini“(Animundi Animaction studios) · “Cher Ami” (Acció)· “El Cid la leyenda” (Filmax) – “Gisaku”(Filmax)

Donato F_4
Donato F_3
Donato F_1

Colorista i il·lustradora per a les llicències Disney, Mattel, Playbobil i Llec. En animació s’especialitza com a color background artist, treballant en pel·lícules guanyadores d’un Goya Nocturna de Filmax Animation i Chico & Rita de Fernando Trueba i estudio Mariscal, aquesta última nominada als Oscars.

Original_art_11
Original_art_17
ART PERDITAH

Currently work at Ubisoft Barcelona. Experience: · Assasin’s Creed Valhalla (UBISOFT).Hungry Dragon (UBISOFT MOBILE). Rabbids invasion ( UBISOFT). Watch Dogs (UBISOFT).
Wanted: weapons of fate (GRIN). Además, Unrreal tournament III (GRIN_EPIC).

Juan Polanco es Technical Artist en Dazzle Rocks, empresa de videojocs  finlandesa. Ha sigut Technical Artist per Omnidrone, una empresa de videojocs en Barcelona.

alexander-joseba-soldier-speedpaint-copy
Mesa de trabajo 1 copia 2
alexander-j-character-zombi-version
Mesa de trabajo 1 copia
alexander-j-crap-world-copy
Mesa de trabajo 1 copia 3
Dani Cánovas concept (2)

Durada: Del 10 d’octubre de 2021 al 23 de juny de 2023
Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 10.00 a 14.00
Idioma: Castellà
Admissió: Postulació prèvia

Titulació

Màster en Concept Art i disseny de personatges per ECIB, Escola de Cinema de Barcelona

Sol·licitar el temari

Omple el següent formulari i t’enviarem el temari complet del curs

Nombre y apellido (*)

Email (*)

Teléfono

Población y país

Mensaje

Acepto la política de privacidad y protección de datos.