Acte de presentació de la revista

Acte de presentació de la revista amb Esteve Riambau

Tot just abans de marxar de vacances -el 22 de desembre- es va fer la presentació de la revista CaméraStylo. Revista ECIB. Vàrem comptar amb la presència d’Esteve Riambau, director de Filmoteca de Catalunya que, a més de ser màxim representant de la cultura cinematogràfica a Catalunya, té una trajectòria on ha alternat la docència, amb la crítica, la recerca històrica o la pràctica cinematogràfica. Pensàvem que era la persona més indicada per aquesta voluntat nostra d’entendre el fet cinematogràfic amb el sentit més ampli possible. No només és cineasta aquell que fa pel·lícules, ho podem ser també veient-les, tot depèn de la mirada.

L’acte no va tenir molta llum, tot i això el Cristóbal Álvarez va poder fer aquestes fotografies.

Acte de presentació de la revista amb Esteve Riambau

3 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *